#Rólunk

A Johnny's Bistro Veszprém a második Johnny's a sorban,
2016. augusztusában született.

Ételeinket minden nap frissen készítjük, a húst, és zöldséget helyi termelőktől vesszük, míg a különleges amerikai termékeket importáljuk. Pékárut is saját recept alapján készíttetjük - amit még Johnny édesanyjától kaptuk. Desszertjeink is mind saját kreálmányaink, melyeket akár otthonra, akár helyszínre is előrendelhettek!

Miért pont Veszprém? Mert nem kell minden jó dolognak csak a fővárosban lennie! 
Célunk az amerikai hangulat és ízvilág megismertetése Veszprémmel és a környékbeliekkel is. Központi elhelyezkedésünkkel egy kis színt viszünk a sétáló utca életébe, ahol helyiek és turisták is könnyen betérhetnek hozzánk. Autentikus designunkkal szuper programlehetőség vagyunk a fiataloknak is, teraszunkon pedig élvezni lehet Veszprém csodaszép miliőjét.
Házhoz szállításunkkal pedig azoknak kedvezünk, akik aznap inkább az otthon kényemére vágynak!


Minden út a hasunkhoz vezet. Nem számít fiatal vagy öreg, külföldi vagy hazai, mind egyet szeretnénk: minőségit, mennyiségit, megfizethetőt. De legfőképpen: elolvadni az első harapás után.

A Johnny’s Bistro egy falatnyi Amerika. Nálunk minden recept a tengerentúlon született, még a bisztró teremtője is. 2012-ben Johnny, a californiai „foodie” megálmodott egy helyet, ahol elsősorban a diósdi amerikaiak „otthon” érezhetik magukat. Burgerek, meltek, tortillák és a kimaradhatatlan Root Beer! Ezek mellé társul a családi hangulat, a közvetlen kiszolgálás és a jóllakottság érzése.

2014 márciusában Johnny tovább adta tudását, stílusát és vendégszeretetét egy régi tanítványának. Kuti Bence, mentorának támogatásával folytatta hitvallását: legjobbat, legjobban mindenkinek.
Azóta a Johnny’s nem csupán egy étterem. Egy közösség, egy életérzés, egy hely, ahol mindig mosolygunk. Csupa ismerős arc, törzsvendég. Itt mindenki ismer mindenkit, sosem akadály egyszer magyarul, egyszer angolul beszélni. Sosem lehet tudni, épp milyen nemzetiségű tér be hozzánk.

És az ételek! Leggondosabb szakértelemmel és odafigyeléssel a legkiválóbb alapanyagokból dolgozunk. Nem trükközünk, nem hígítunk, nem spórolunk! Mindent mi magunk készítünk el ott és akkor, helyben. Az eredmény pedig? Bendőt és lelket kielégítő fogások, garantált elégedettség!

2017-ben elnyertük a LEGJOBB BURGER díjat a Hellmann's Burgerbajnokság jóvoltából.

2012-ben Diósdról indult minden..

Házhozszállítás & asztalfoglalás

+36 20 230 56 17