#Rólunk

A Johnny's Bistro meghódítja a Balatont!

A negyedik amerikai-mexikói éttermünk 2019. májusában startolt a Petőfi sétányon, hogy a legnagyobb durranásként lepjük meg a siófoki közönséget. A Beach Hotel aljában, hatalmas területen várjuk a burger és milkshake imádókat. Designban továbbra is a kaliforniai szörfös hangulatot lovagoljuk meg, igazi szörfdeszkákat gondoltunk újra, és festettünk át saját kezűleg. 

Az eddigi legnagyobb Johnny's-ként méltán válunk legény-és leánybúcsúk kezdő színhelyévé, de kiváló lehetőség céges rendezvények, különleges alkalmak lebonyolítására is.

A lurkóknak is külön kedveskedtünk saját játszó résszel, valamint szuper születésnapi zsúr helyszínnel. 

Tovább fokozva a hangulatot, EGÉSZ ÉVBEN várjuk kedves vendégeinket reggeli, ebéd és vacsora trióra.

 

 

Minden út a hasunkhoz vezet. Nem számít fiatal vagy öreg, külföldi vagy hazai, mind egyet szeretnénk: minőségit, mennyiségit, megfizethetőt. De legfőképpen: elolvadni az első harapás után.

A Johnny’s Bistro egy falatnyi Amerika. Nálunk minden recept a tengerentúlon született, még a bisztró teremtője is. 2012-ben Johnny, a californiai „foodie” megálmodott egy helyet, ahol elsősorban a diósdi amerikaiak „otthon” érezhetik magukat. Burgerek, meltek, tortillák és a kimaradhatatlan Root Beer! Ezek mellé társul a családi hangulat, a közvetlen kiszolgálás és a jóllakottság érzése.

2014 márciusában Johnny tovább adta tudását, stílusát és vendégszeretetét egy régi tanítványának. Kuti Bence, mentorának támogatásával folytatta hitvallását: legjobbat, legjobban mindenkinek.
Azóta a Johnny’s nem csupán egy étterem. Egy közösség, egy életérzés, egy hely, ahol mindig mosolygunk. Csupa ismerős arc, törzsvendég. Itt mindenki ismer mindenkit, sosem akadály egyszer magyarul, egyszer angolul beszélni. Sosem lehet tudni, épp milyen nemzetiségű tér be hozzánk.

És az ételek! Leggondosabb szakértelemmel és odafigyeléssel a legkiválóbb alapanyagokból dolgozunk. Nem trükközünk, nem hígítunk, nem spórolunk! Mindent mi magunk készítünk el ott és akkor, helyben. Az eredmény pedig? Bendőt és lelket kielégítő fogások, garantált elégedettség!

2017-ben elnyertük a LEGJOBB BURGER díjat a Hellmann's Burgerbajnokság jóvoltából.

2012-ben Diósdról indult minden..

Házhozszállítás & asztalfoglalás

+36 20 777 17 71