A Johnny’s Bistro nagyon nagy erénye maga a kiszolgálás. Régen találkoztunk ennyire szívélyes, mégsem tolakodó vendéglátással

Elképesztően király kaja, én is meglepődtem, hogy jó ízléssel hozzáadva mennyire klassz tud lenni az ananász a húshoz.

 

 

Igazi ízorgia, azt is mondhatnám, hogy egy csoda..ezt ki kell próbálnia mindenkinek, aki szeretne egy igazi autentikus amerikai hamburgert majszolni.
 

Johnny’s Bistro was exactly what the doctor ordered. I ordered classic chocolate and strawberry milkshake for the boys.What we got was a work of art!

 

 

A Johnny's Bistro az amerikai diner helyeket idéző kiadós adagjairól, jó alapanyagairól híresült el, miközben a bisztrólánc egyre nagyobbra nő.

Hatalmas adagokat kínálnak minőségi alapanyagokból. Gondosan készítenek elő mindent és a receptjeik bizony mind eredeti amerikai "előírást" követnek.

 

És végül a desszert…na ettől teljesen készen vagyunk! Isteni! Az összhatás tényleg fantasztikus, nem túl édes, frissítő, meglepő, wow!

A Johnny's-ról csak jó dolgokat tudok írni. Nem egyszer jártunk már itt, sosem csalódtunk még. Az ételek felülmúlhatatlanok, a személyzet kedves. Sosem ettem ennél jobb burgert!

I ATE THE BEST MEAL THERE IN MY LIFE!
Awesome food, nice arrangement, great service. You definitely have to have a meal there if you're near..

 

#Kérdése van?
24 órán belül válaszolunk!

8600 Siófok
Petőfi sétány 8.

+36 20 777 17 71
siofok@johnnys.hu

Nyitvatartás: 
V-Cs: 11:30 - 23:00 
P-Sz: 11:30 - 24:00
 

 

Házhozszállítás & asztalfoglalás

+36 20 777 17 71