#Rólunk

A Johnny's Bistro Buda a harmadik Johnny's a sorban,
2016. októberében született.
Célunk a külföldi expatok mellett a családosok vendégül látása, hiszen gyereksarkunkkal és gyerekmenü kínálatunkkal még a lurkók is kikapcsolódhatnak.
Heti ajánlatunkkal árbarát ebédmenüt kínálunk az éttermünkben, amit kiszállítunk házhoz, vagy az irodába is.

Az étterem nagyságából kifolyólag rendszeresen szervezünk zártkörű céges- és magán rendezvényeket. Télen 60, nyáron 80 főig.
Egyedülálló desszertkínálatunkból pedig akár otthonra, akár helyszínre is rendelhettek! Nem fogtok csalódni!

Látogasd meg modern téli-kertes teraszunkat. 

 

Minden út a hasunkhoz vezet. Nem számít fiatal vagy öreg, külföldi vagy hazai, mind egyet szeretnénk: minőségit, mennyiségit, megfizethetőt. De legfőképpen: elolvadni az első harapás után.

A Johnny’s Bistro egy falatnyi Amerika. Nálunk minden recept a tengerentúlon született, még a bisztró teremtője is. 2012-ben Johnny, a californiai „foodie” megálmodott egy helyet, ahol elsősorban a diósdi amerikaiak „otthon” érezhetik magukat. Burgerek, meltek, tortillák és a kimaradhatatlan Root Beer! Ezek mellé társul a családi hangulat, a közvetlen kiszolgálás és a jóllakottság érzése.

2014 márciusában Johnny tovább adta tudását, stílusát és vendégszeretetét egy régi tanítványának. Kuti Bence, mentorának támogatásával folytatta hitvallását: legjobbat, legjobban mindenkinek.
Azóta a Johnny’s nem csupán egy étterem. Egy közösség, egy életérzés, egy hely, ahol mindig mosolygunk. Csupa ismerős arc, törzsvendég. Itt mindenki ismer mindenkit, sosem akadály egyszer magyarul, egyszer angolul beszélni. Sosem lehet tudni, épp milyen nemzetiségű tér be hozzánk.

És az ételek! Leggondosabb szakértelemmel és odafigyeléssel a legkiválóbb alapanyagokból dolgozunk. Nem trükközünk, nem hígítunk, nem spórolunk! Mindent mi magunk készítünk el ott és akkor, helyben. Az eredmény pedig? Bendőt és lelket kielégítő fogások, garantált elégedettség!

2017-ben elnyertük a LEGJOBB BURGER díjat a Hellmann's Burgerbajnokság jóvoltából.

2012-ben Diósdról indult minden..

Házhozszállítás & asztalfoglalás

+36 20 568 77 22