#BUSINESS EVENT

Céges bulit tartotok, de már unjátok a sablonos ételeket? Legyél TE a LEGMENŐBB RENDEZVÉNYSZERVEZŐ és hívj meg minket! Családi nap, vagy nívós állófogadás? Közösen kitaláljuk az eseménynek legmegfelelőbb catering formát és menüsort!
Nem baj, ha beltéren kell alkotnunk, mert meleg- és hidegtálainkkal biztosan lenyűgözöd kollégáidat! Személyzetünk pedig mindig odafigyel arra, hogy tisztán és rendezetten tartsa a rendezvény helyszínét, így erre sem lesz gondod!

+36 30 504 30 66   catering@johnnys.hu

#GARDEN PARTY

Az ÉV HÁZIGAZDÁJA lennél? Kerti partit szervezel, de inkább a vendégekkel foglalkoznál? Johnny’s Bistro és legénysége házhoz jön! Mi elkészítjük nektek a legfinomabb falatokat, akár helyben, akár készen a helyszínre szállítva!

Kitelepüléskor előre egyeztetett menüsorral állunk vendégeitek rendelkezésére, amihez az étlapról bármelyik fogásunkat választhatjátok: burgereket, szendvicseket, salátákat, előételeket, BBQ oldalast, mexikói ételeket, sőt, akár koktélokat, tortákat és shakeket is! Fontos nekünk, hogy ugyanazzal a minőséggel, és hangulattal szolgáljunk ki titeket, amit már a bisztróban is megszokhattatok!

Standunkat mindig a kertedhez igazítjuk! Nem kell nekünk más, csak egy konnektor, a többit mi intézzük! Igény szerint készítünk a saját étlapot is, amivel még egy szinttel magasabb színvonalú és egyéni lesz a kerti partid!

A kitelepülés díját személyre szabottan határozzuk meg, ugyanis minden esetben függ az ételek választékától és mennyiségétől.
Ha kérdésed van, vagy árajánlatot kérnél, hívj minket az alábbi számon, vagy írj nekünk bátran.

 

#JOHNNY'S FESZTIVÁLOZIK!

Haverok, zene, hideg sör..és a felejthetetlen hangulat! Persze, hogy mi sem akarunk kimaradni a fesztiválos életből! Szenvedélyünk és egyben küldetésünk, hogy eleget tegyünk a “minőségi”, “kiadós”, és “megfizethető” triónak. Bőséges és szaftos burgereink a nap bármely szakaszában feltölti a fesztiválozókat. Az autentikus és gazdag ízvilág felejthetetlen élményt okoz, ami egy szinttel feljebb emeli a sörkorcsolyák szerepét.

Az elmúlt évek alatt bizonyítottuk, hogy a 12 órán át tömött sorokat is a legjobb tudásunk szerint szolgáljuk ki, minek eredményeként elértük a 30 másodperc / burger átlagot!

Házhozszállítás & asztalfoglalás

+36 20 568 77 22